Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

”What doesn’t kill you makes you stronger”

Kommentering avstängd

Ibland tycker vi synd om oss själva. Ibland bråkar vi om saker som är totalt meningslösa. Det är i sig ingenting konstigt. Det är heller ingenting fel – egentligen. Men ibland kanske det också vore på sin plats att vi stannar upp och faktiskt tänker på att det finns människor som förmodligen har det så mycket värre än vad vi har det. Alla har inte mat för dagen, alla har inte ens tak över huvudet … och alla är definitivt inte friska och krya.

Jag är själv skyldig till allt jag skrev om ovan. Men så kommer det ibland en påminnelse som får en att faktiskt uppskatta det man har. Igår när jag läste Aftonbladet kom jag nämligen i kontakt med följande video:

Det här är alltså barn, ungdomar och vårdpersonal från Seattle Childrens Hospital som gjort en egen musikvideo till Kelly Clarksons låt ”Stronger”. Och alltså, det är ju så fint. Styrkan, viljan och livsglädjen som skiner igenom är ju makalös. Det är ju så att man blir tårögd. Och då har ibland du och jag mage att gnälla över småsaker …

Jag hoppas innerligt att jag antar utmaningen på samma sätt som dessa barn och ungdomar, om jag någon gång finner mig i en liknande situation.

Fler inspirerande historier: ”En riktig fullträff” och ”Armlös, benlös och makalös

Bild: Stuart Miles @ freedigitalphotos.net

Comments are closed.