Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Julkalender – lucka 2

Kommentering avstängd

Inatt brann Gävles julbock ner. Personligen tycker jag att det är jättetråkigt. Det är nästan lite sorg i mitt hjärta. Den är ju så mäktig och grann där den står varje jul. Men som sagt, nu har någon lustigkurre varit där och bränt ner den igen. Med anledning av denna, i mitt tycke, tråkiga nyhet får dagens lucka bestå av en otroligt fin bild på bocken, tagen via webbkamera av mig för några år sedan.

Jag skulle dessutom vilja uppmana er som vill och kan att kanske köpa bocken som mjukisdjur. Ett julklappstips till någon kanske? Den kostar 149 kronor, varav 25 kronor går till bockens bevakning. Hjälp bocken att vinna över de illasinnade.

Läs GD:s ”intervju” med julbocken från igår …

Comments are closed.