Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Julkalender – lucka 18

Kommentering avstängd

Julpyssel är alltid roligt. Men helst ska det vara förhållandevis enkelt. Själv pysslar jag inte så mycket, men igår kom jag att tänka på en sak som jag tyckte var en rolig idé när jag först såg den. Det handlar om att rita av hela familjens/barngruppens händer på papper – helst gröna ark. Därefter klipper man ut dessa och formar till en julgran/julkrans som man kan sätta upp på en dörr eller liknande. Pryd gärna med lite olika dekorationer. Kanske några röda papperskulor?


Bild: phanlop88 @ freedigitalphotos.net

Granen/kransen skulle kunna fungera som en adventskalender … men tyvärr kom jag ju att tänka på denna pysselidé aningen för sent denna gång.

För att se exempel på hur det kan se ut, klicka här.

Comments are closed.