Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Julkalender – lucka 17

Kommentering avstängd

På den här sidan fokuserar jag framförallt på Sveriges barn och ungdomar, men idag blir det ett undantag. Eller nej, egentligen inte. Igår när jag satt och bläddrade bland kanalerna på TV:n landande jag på Svenska hjältar-galan. Som den lipsill jag är kunde jag inte hålla tårarna tillbaka mer än ett par minuter i stöten. Hur som helst, för er som inte tittade så fick bland annat en liten 9-årig tjej vid namn Milla pris som årets förebild. Milla var nämligen den som tog initiativet till att börja samla in pengar till de svältande barnen i Afrika genom att sälja bullar via det hon kallar för Bullhjälpen.

Milla, vilken hjälte du är. Helt fantastiskt. Att vid 9 års ålder vara så mogen och initiativrik! All heder åt dig vännen, och en riktig bamsekram!

Comments are closed.