Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Jamie Oliver’s Food Revolution – del 9

2

Säsong två av Jamie Oliver’s Food Revolution fortsätter. I följande avsnitt motarbetas Jamie som vanligt av de högsta hönsen kring den amerikanska skolmaten. Inte heller snabbmatsgubben Dino är särskilt samarbetsvillig. Det finns en hel del intressanta partier i avsnittet, som när ett gäng 17-åringar ”utsätts” för en liten lätt frågesport angående mat och livsmedel och när Jamie berättar lite mer ingående vad glass, strössel och andra snaskigheter egentligen innehåller …

Att karln inte är gråhårig än är inget annat än ett mysterium.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

 

 • Ivannia

  Hejsan! jag letar efter klippet där Oliver visar för en klass vad tillbehör för glass innehåller, bla hår, insekter, och kemiska gejamojja. Har du möjligheter att hitta den klippet om det är möjiligt med text på svenska. Det är avsinett med Deno tror jag. skulle vara mycket tacksam.

  Tack för en bra sida!

  hälsningar

  Ivannia

  • Louise

   Hej! Ursäkta att mitt svar har dröjt. Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller den här sidan. Hur som helst, jag sökte på YouTube och Google efter klippet du eftersöker … men tyvärr kunde jag inte hitta det. Jag gissar att det är i något av Food Revolution-avsnitten men ja, jag vet inte. Jag kan inte påminna mig att jag har sett det i alla fall, så förmodligen är det i ett av avsnitten som jag inte ännu har lagt upp här på sidan. Skulle jag ramla på det lägger jag givetvis upp det här. Men som det är nu var det närmaste jag kom ett klipp från David Letterman där det pratas om det jag förmodar det är du letar efter.

   http://www.youtube.com/watch?v=8J_uSMGvrwg