Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Jamie Oliver’s Food Revolution – del 3

Kommentering avstängd

Då var det återigen dags för ett avsnitt av Jamie Oliver’s Food Revolution. TV-program bör tas med en nypa salt, men jag kan inte annat än älska den här serien. Jamie Oliver har i och med den här serien blivit lite av en hjälte för mig. Ingen hade kunnat göra det här jobbet bättre.

Följande avsnitt var väldigt bra, och jag hoppas att ni tar er tid att titta på det.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Alltså, så många negativa och bakåtsträvande människor! Hur kan de inte förstå vikten av det här? Radio-gubben må väl så vara även om han är hemsk, men mattanten Alice och Rhonda! Herregud, jag skulle ha slitit mitt hår vid det här laget. Hur kan Rhonda försvara riktlinjer som säger att pommes frites räknas som en grönsak? Herregud.

Ungdomarna var underbara dock. Vilka kämpainsater de stod för, och vilka berörande historier. Ja, jag till och med grät en liten skvätt.

Vad tycker ni om serien?

Comments are closed.