Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Hur kommunicerar vi med barn?

Kommentering avstängd

Jag vet inte varför det inte har slagit mig tidigare, men P4 Gävleborg ringer sedan en tid tillbaka upp en före detta medarbetare och numera nybliven pappa varannan vecka. Max Landergård som han heter, var som jag ser det, en mycket underhållande och bra radiopratare. Att därför få höra hans tankar kring sitt nya pappaliv är riktigt skoj på alla sätt och vis. Jag tänkte därför börja att dela med mig av dessa inslag. Men då det är SR som sitter på klippen, så vet jag inte hur länge de kommer att fungera. Därför kommer jag att publicera de tre ”avsnitt” som finns att tillgå rätt snabbt. Här är del ett.

”Livet med Henry”: Hur kommunicerar vi med barn?

Comments are closed.