Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Ett gott skratt förlänger livet #9

Kommentering avstängd

Ett återkommande inslag här på FramtidaFriskusar.se är: Ett gott skratt förlänger livet. Men oj så längesen det var som jag skrev ett sådant! Jag tyckte därför att det var dags, att på självaste nationaldagen, göra ett nytt. Så jag ska inte bubbla för mycket, utan jag lämnar härmed över till dagens huvudperson, en riktig favorit här på FramtidaFriskusar.se dessutom – Micah. Så scenen är din, Micah. Take it away!

Ett gott skratt förlänger livet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Jaha, det är sådär man avnjuter en selleri?! Jag har liksom aldrig förstått mig på den mycket mystiska och underligt smakande grönsaken. Alltid lär man sig någonting.

Bild: Clare Bloomfield @ freedigitalphotos.net

Comments are closed.