Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Barnprogram från förr: ”Fablernas värld”

Kommentering avstängd

Jag tittade just in på mitt Twitter-konto och såg att @DagensDag som jag bland annat följer, idag meddelar att det är ”Barnprogrammets dag”.

Detta kunde ju jag som ni förstår inte låta gå obemärkt förbi. Jag tänkte därför att vi ska göra en tillbakablick. Vi ska nämligen kolla in ett gammalt, men uppskattat, barnprogram som gjorde sin debut redan 1968. Jag kan själv inte påminna mig att jag har sett ”Fablernas värld” på TV någon gång, men jag låter inte det stoppa mig. Fyndiga, roliga och kloka barnprogram från förr ska uppmärksammas. Om inte annat för att påvisa att dagens utbud inte riktigt håller måttet i många fall. Så håll tillgodo, avsnitt 1-3 av ”Fablernas värld”.

Gillade du ”Hajk”? Klicka här!

Comments are closed.