Framtida Friskusar | barn och unga i fokus

Hälsa och utveckling för barn och ungdomar.

Äkta vara med City Gross

Kommentering avstängd

Jag har länge haft i åtanke att ta upp ämnet tillsatser i maten. Visst har det hänt att jag nuddat vid ämnet ett par gånger, men inte så mycket mer. Det här kommer inte att bli någon lång utläggning för eller emot tillsatser. Istället bifogar jag City Gross reklamfilm som jag finner lite intressant. Vad tycker ni om den? Vad tycker ni om tillsatser i maten? Angående reklamfilmen får gärna herr Marketainment, eller Mange som jag själv föredrar att kalla honom, bidra med sin åsikt.

Mina egen ståndpunkt i frågan kan ni säkert gissa er till, men jag ska försöka skriva ner lite åsikter längre fram. Kort sammanfattat kan jag väl säga att jag mestadels är emot tillsatser … men alltid finns det undantag.

Bild: nixxphotography @ freedigitalphotos.net

Comments are closed.